02-094 Warszawa, ul. Grójecka 67
NIP: 7010414095, KRS: 0000499644, tel.: (22) 822-90-41
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]

Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł

Promocje
1.audiobooki Studio Emka
obniżka: 15%
2.ARCHIWUM
obniżka: 50%
3.rabat 10 %
obniżka: 10%

3 Promocje (3)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze

Działy
Działy
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHIWUM
AUDIOBOOKI
AUDYT
BANKOWOśĆ
BIZNES
EKOLOGIA I OCHRONA śRODOWISKA
EKONOMIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
FUNDACJA SZANSA DLA NIEWIDOMYC
HANDEL
MARKETING I REKLAMA
NAUKI MATEMATYCZNE W EKONOMII
NAUKI SPOŁECZNE
NIERUCHOMOŚCI
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
PRAWO
RACHUNKOWOŚĆ
SAMORZĄD TERYTORIALNY
TECHNIKA
TOWAROZNAWSTWO
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
URBANISTYKA
VERLAG DASHOFER
ZARZĄDZANIE

Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  Koti
arrow Razem: 29140

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 226
arrow Członkowie: 1
arrow Razem: 227

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj

Języki
Wybierz język:

English Polish

SENSORYCZNA OCENA JAKOŚCI ŻYWNOŚCI WYD.2
 

EWA BABICZ-ZIELIŃSKA EWA BABICZ-ZIELIŃSKA - Inne książki
AGNIESZKA RYBOWSKA AGNIESZKA RYBOWSKA - Inne książki
WIESŁAWA OBNISKA WIESŁAWA OBNISKA - Inne książki
29,90 zł 26,91 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 25,63 zł)
(rabat 10 %)

SENSORYCZNA OCENA JAKOŚCI ŻYWNOŚCI WYD.2

 Nowość
Publikacja "Sensoryczna ocena jakości żywności" przeznaczona jest dla studentów kierunku towaroznawstwa, obejmującego m.in. analizę sensoryczną, konsumencką ocenę jakości, ocenę jakości towarów i usług. Jako że cechy sensoryczne są jednym z podstawowych czynników decydujących o wyborze żywności i jej spożyciu, autorki opracowania - Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska i Wiesława Obniska - podjęły tematykę zastosowania analizy sensorycznej w monitorowaniu (kontroli jakości) przy opracowywaniu nowych oraz ulepszaniu już istniejących produktów.
Skrypt składa się z trzech części. W pierwszej omówiono funkcjonowanie aparatu zmysłów, w drugiej zaś - metody stosowane w analizie sensorycznej. Część trzecia dotyczy zagadnień doświadczalnych i stanowi podstawę do przeprowadzenia ćwiczeń z przedmiotu.
Skrypt stanowi drugie wydanie wcześniejszej pracy, poprawione i uzupełnione.

Spis treści


ISBN: 978-83-7421-259-5
Książkę znajdziesz w działach:
zarządzanie jakością
169 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016
Poleć znajomemu
Zgłoś błąd

Średnia ocen: brak ocen
Czytaj recenzje (0)
Dodaj recenzję

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 06.04.2020 19:35
książek w bazie: 26815

Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 

Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.

Licznik

 
Copyright © 2004-2020 Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o. e-mail: info@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.