 |
 |
 |
 |
 |
Koszty dostawy: | • Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł | • Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł | • Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
1. | ARCHIWUM | | obniżka: 50% | 2. | rabat 10 % | | obniżka: 10% |
(2)
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
[ Zapomniałeś hasło? ]
Zarejestrowani:
Ostatnio dołączył: liczbanski@tikrow.com
Razem: 29628
Odwiedziny:
Goście: 315
Członkowie: 1
Razem: 316
 Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj |
 |
 |
 |
 |
|  |
RENATA BRAJER-MARCZAK - Inne książki
|
34,90 zł
31,41 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 29,91 zł)
(rabat 10 %)
DOSKONALENIE ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ PROCESÓW I PRODUKTÓW W ORGANIZACJACH
W podręczniku ważna jest podstawowa kategoria, mianowicie doskonalenie (...). Autorka zaprezentowała wybrane metody doskonalenia jakości procesów i produktów, tzw. metody ewolucyjne, inkrementalne i metody przełomowe, skokowe. Dokonując przeglądu tzw. siedmiu starych i siedmiu nowych narzędzi zarządzania jakością, słusznie przyjęła, że narzędzia te mają szczegółowy charakter, szczegółowe wytyczne i szczegółowy tok postępowania oraz iteracje, których należy przestrzegać. Podręcznik stanowi udaną próbę prezentacji materiału dydaktycznego pozwalającego zachęcić studenta kierunku zarządzanie do praktycznych aplikacji opisanych metod i narzędzi doskonalenia jakości procesów i produktów. Prof. zw. dr hab. Krystyna Lisiecka Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
ISBN: 978-83-7695-513-1
210 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2015
|
| Poleć znajomemu
|
| Zgłoś błąd
|
| Średnia ocen: brak ocen | | | | Czytaj recenzje (0) |
| Nie jesteś zalogowany. Aby mieć możliwość dopisania recenzji, musisz [ zalogować się ] na własne konto w naszym sklepie. Jeżeli go jeszcze nie posiadasz, możesz je założyć [ tutaj ]. |
|

|
|
|  |
 |
 |
 |
 |
 |
Twój koszyk jest pusty Data aktualizacji bazy: 24.01.2021 11:59książek w bazie: 29586 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku. |
 |
 |
 |
 |
|